ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία στο Παγκράτι: Πώς γλίστρησε η 36χρονη Τζανετίνα και έπεσε από το μπαλκόνι

Ανείπωτη θλίψη

Τραγωδία στο Παγκράτι: Πώς γλίστρησε η 36χρονη Τζανετίνα και έπεσε από το μπαλκόνι

Δεν χωράει ανθρώπου νους την τραγωδία στο Παγκράτι, όπου η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην 36χρονη Τζανετίνα την  Δευτέρα (13/6).

Τόσο στη γειτονιά της άτυχης γυναίκας, όσο και στο νησί της, στη Νάξο, άπαντες είναι συγκλονισμένοι από τον άδικο «χαμό» της, καθώς μία απροσεξία έφτανε για να της στοιχίσει τη ζωή, αφήνοντας πίσω της δύο ανήλικα παιδιά και τον άντρα της, που την περίμενε για διακοπές.

Η 36χρονη Τζανετίνα που βρέθηκε στο κενό από τον τρίτο όροφο:

Ολα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας, γύρω στις 20:30. Η 36χρονη Τζανετίνα ετοιμαζόταν να φύγει για τη Νάξο και τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένειά της.

Εχοντας ετοιμάσει τις αποσκευές της, πήγε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο της θείας της, που την περίμενε. Ωστόσο, διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει στο διαμέρισμά της μία τσάντα. Ανέβηκε ξανά στην πολυκατοικία, όμως η πόρτα είχε «κολλήσει» και δεν μπόρεσε να την ανοίξει.

Ζήτησε από τη γειτόνισσά της να της ανοίξει, ώστε να πηδήξει και να μπει από το διπλανό μπαλκόνι. Το είχε ξανακάνει…

Όμως, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.

Η παντόφλα της γλίστρησε στο πλακάκι, το οποίο ξεκόλλησε, με συνέπεια η άτυχη γυναίκα να πέσει στο κενό από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Αττάλου, στο Παγκράτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, αλλά ήταν αργά, αφού ήταν ήδη νεκρή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.