ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Νεκρός εργάτης μέσα σε εργοστάσιο – Κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στους συναδέλφους του

Η νεκροψία/νεκροτομή αναμένεται να διαλευκάνει τα αίτια θανάτου του 45χρονου

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Νεκρός εργάτης μέσα σε εργοστάσιο – Κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στους συναδέλφους του

Αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε μέσα σε εργοστάσιο στο Ρέθυμνο, το μεσημέρι της Κυριακής (11/12).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας υπέστη ανακοπή και κατέρρευσε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων του, την ώρα που βρισκόταν σε εργοστάσιο μεγάλης και γνωστής εταιρείας σε περιοχή, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο.

Άμεσα οι συνάδελφοι του άτυχου άνδρα κάλεσαν το ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου εφάρμοσαν όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις. Συγκεκριμένα έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) στον άτυχο εργάτη τόσο στο εργοστάσιο όσο και κατα τη διάρκεια της μεταφοράς του στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Δυστυχώς όμως στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του καθώς όλες οι προσπάθειες ανάνηψης έπεσαν στο κενό και ο άνδρας είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για αλλοδαπό εργατή ηλικίας 45 ετών. Πλέον η νεκροψία/ νεκροτομή αναμένεται να διαλευκάνει τα αίτια θανάτου του 45χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.