ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τραγωδία στον Βόλο: Τον βρήκαν νεκρό οι γονείς του – Είχαν χάσει και τον άλλο γιο τους σε τροχαίο

Στη σορό του 45χρονου θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή

Τραγωδία στον Βόλο: Τον βρήκαν νεκρό οι γονείς του – Είχαν χάσει και τον άλλο γιο τους σε τροχαίο

Μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στον Βόλο, όταν οι γονείς ενός 45χρονου άνδρα τον εντόπισαν νεκρό μέσα στο σπίτι του, αφού τον έψαχναν για ημέρες. 

Ο 45χρονος ήταν γόνος γνωστής οικογένειας του Βόλου, η οποία είχε χάσει ακόμη ένα παιδί σε τροχαίο!

Οι τραγικοί γονείς ανησύχησαν, καθώς είχαν πολλές ημέρες να τον ακούσουν. Αφού χτύπησαν πολλές φορές την πόρτα του σπιτιού του γιου του για να τους ανοίξει, κάλεσαν κλειδαρά.

Όταν η πόρτα άνοιξε είδαν τον γιο τους νεκρό και τότε στο διαμέρισμα.

Στη σορό του 45χρονου θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή, ενώ οι γονείς σε κατάσταση ισχυρού σοκ δίνουν κατάθεση στην αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.