ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρεις Ρομά απέσπασαν από 80χρονη 14.000 ευρώ για… δήθεν οφειλή του γιου της

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε σχεδόν τρεις μήνες μετά από την Ασφάλεια

Τρεις Ρομά απέσπασαν από 80χρονη 14.000 ευρώ για… δήθεν οφειλή του γιου της

Τρεις νεαροί και ειδικότερα, δύο άνδρες και μία γυναίκα, εκμεταλλεύτηκαν την αφέλεια μιας ηλικιωμένης γυναίκας που δεν τους γνώριζε και την έπεισαν ότι τάχα είναι φίλοι του γιου της ο οποίος δήθεν τους όφειλε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μάλιστα, την έπεισαν να τους το δώσει εκείνη.

Η 80χρονη γυναίκα δεν υποψιάστηκε με ποιους είχε να κάνει, όταν οι δύο άνδρες ηλικίας 27 και 30 χρόνων και μία 27χρονη χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της στην Κατερίνη και κατάφεραν να την πείσουν να ξεχρεώσει την υποτιθέμενη οφειλή για να βοηθήσει τον γιο της, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Έτσι, εμπιστεύτηκε στους τρεις αγνώστους τους προσωπικούς τραπεζικούς κωδικούς της, για να πάρουν οι ίδιοι τα χρήματα! Όπως ήταν επόμενο, εκείνοι… άδειασαν εντελώς τον λογαριασμό αφαιρώντας συνολικά 14.100 ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε σχεδόν τρεις μήνες μετά από την Ασφάλεια και σε βάρος των τριών Ρομά σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.