ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρίκαλα: Νεαρός άνδρας σώθηκε από σύγκρουση με μεγάλα αγριογούρουνα

Για καλή του τύχη δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα

Τρίκαλα: Νεαρός άνδρας σώθηκε από σύγκρουση με μεγάλα αγριογούρουνα

Αντιμέτωπος με τρία μεγάλα αγριογούρουνα βρέθηκε ένας νεαρός άνδρας από τα Τρίκαλα στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας.

Για καλή του τύχη, δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και έτσι απέφυγε τη σύγκρουση με τα ζώα που πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του. Όπως ανέφερε συγκεκριμένα, τα τρία ζώα έκοβαν βόλτες λίγο έξω από το χωριό.

Κάτοικοι από χωριά της Καλαμπάκας αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρήσει την επανεμφάνιση των αγριογούρουνων ή καλύτερα την αύξηση τους. Καλό θα είναι οι οδηγοί να έχουν αυξημένη την προσοχή τους, αφού κατά το παρελθόν έχουμε δει να καταγράφονται αρκετές φορές απρόοπτες καταστάσεις, που εξελίχθηκαν σε ατυχήματα.

Από την πλευρά τους, οι αγρότες εμφανίζονται ανήσυχοι καθώς τις περασμένες χρονιές οι …επιδρομές των αγριόχοιρων σε καλλιεργούμενες εκτάσεις σε πολλές περιπτώσεις προκάλεσαν σοβαρές ζημιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.