ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τρίκαλα: Νέες μαρτυρίες για τον 46χρονο πατροκτόνο – «Είχαν συχνά καβγάδες, ειδικά μετά τον θάνατο της μητέρας του»

Ο 46χρονος έχει αυτοτραυματιστεί και μάλιστα στο κεφάλι και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή

Τρίκαλα: Νέες μαρτυρίες για τον 46χρονο πατροκτόνο – «Είχαν συχνά καβγάδες, ειδικά μετά τον θάνατο της μητέρας του»

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε στα Τρίκαλα. Ο 46χρονος, αντιμετώπιζε πιθανόν ψυχολογικά προβλήματα και ύστερα από έντονο διαπληκτισμό που είχε με τον 77χρονο πατέρα του, τον σκότωσε, κόβοντας το κεφάλι και τα χέρια του με αλυσοπρίονο. 

Εν τω μεταξύ και ο ίδιος ο 46χρονος έχει αυτοτραυματιστεί και μάλιστα στο κεφάλι και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

Εκείνο που τη δεδομένη στιγμή έχει ειδική σημασία είναι το γεγονός ότι – σύμφωνα με μαρτυρίες – οι δυο άντρες είχαν συχνές αψιμαχίες.

Ο δράστης, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ήταν μοναχοπαίδι και δεν είχε παντρευτεί, ενώ περιγράφεται, όπως σημειώνει το trikalavoice.gr, ως ήσυχο παιδί.

Oι ίδιες αναφορές, μάλιστα, θέλουν η ψυχολογική κατάσταση και των δυο να μην είναι καλή το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά τον θάνατο της μητέρας της οικογένειας.

Στη δημοσιότητα δίνεται η φωτογραφία του δράστη.

Σε άλλες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν νωρίτερα φαίνεται ο βοηθητικός χώρος του εργαστηρίου, στην οδό Καρδίτσης, όπου σημειώθηκε ο άγριος διαπληκτισμός πατέρα και γιου και στη συνέχεια ακολούθησε το φρικιαστικό φονικό.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο αντίκρυσαν ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.