ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρίκαλα: Σοκαριστικό βίντεο από τροχαίο με εγκατάλειψη – Έριξε στο έδαφος αναβάτη μηχανής και εξαφανίστηκε

Τον άφησε να αιμορραγεί στην άσφαλτο

Τρίκαλα: Σοκαριστικό βίντεο από τροχαίο με εγκατάλειψη – Έριξε στο έδαφος αναβάτη μηχανής και εξαφανίστηκε

Σοκαριστικό βίντεο από τροχαίο με εγκατάλειψη στα Τρίκαλα κάνει τον γύρω του διαδικτύου!

Οδηγός μηχανής  εκσφενδονίζεται, ενώ ο υπαίτιος οδηγός του αυτοκινήτου, εγκαταλείπει το σημείο σαν να μην τρέχει τίποτα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το ΙΧΕ αυτοκίνητο που πάει να στρίψει αριστερά συγκρούεται με το μηχανάκι που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Ο οδηγός του δικύκλου εκσφενδονίζεται, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου, εγκαταλείπει το σημείο ανενόχλητος.

Μετά από έρευνες του Τμήματος Τροχαίας, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός εντοπίστηκε και πρόκειται για έναν 72χρονο από χωριό του Δήμο Φαρκαδόνας.

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε πως εγκατέλειψε το σημείο και το θύμα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Όσον αφορά τον οδηγό του δικύκλου, περίπου 45 ετών, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο για αρκετές ημέρες, επέστρεψε στο σπίτι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ζωή του όμως από εκείνη την ημέρα, έχει αλλάξει πολύ και κυρίως έχει δυσκολέψει καθώς δεν μπορεί να φροντίσει τους δύο υπερήλικες γονείς του αλλά χρειάζεται ο ίδιος βοήθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.