ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρίπολη: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για καλλιέργεια φυτείας κάνναβης

226 δενδρύλια

Τρίπολη: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για καλλιέργεια φυτείας κάνναβης

Εγκληματική οργάνωση η οποία είχε συστηθεί πρόσφατα και τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούταν στην καλλιέργεια φυτών κάνναβης, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Τρίπολης, συλλαμβάνοντας τρεις άνδρες, ηλικίας 35, 51 και 59 ετών αντίστοιχα, καθώς και μία γυναίκα 58 ετών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε αγροτοδασική περιοχή του δήμου Χαλκιδέων Εύβοιας, φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από 226 δενδρύλλια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχειών που είχε συγκεντρώσει το τμήμα Ασφαλείας της Τρίπολης, προέκυψε ότι οι τέσσερις συλληφθέντες, μαζί με άλλους δύο συλληφθέντες από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφαλείας Αττικής, είχαν συστήσει από τον περασμένο Ιούλιο εγκληματική οργάνωση, η οποία δραστηριοποιούταν στην καλλιέργεια φυτών κάνναβης.

Στο πλαίσιο της αξιοποίησης των στοιχείων που είχαν συγκεντρωθεί, αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, πραγματοποίησαν χθες το πρωί έρευνα σε περιοχή του δήμου Χαλκιδέων Εύβοιας, κατά την οποία εντοπίστηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν συνολικά 226 δενδρύλλια κάνναβης.

Στην συνέχεια οι αστυνομικοί συνέλαβαν σε χώρο κοντά στην φυτεία τον 51χρονο και τον 59χρονο, ενώ σε περιοχές των δήμων Τανάγρας και Αθηναίων συνελήφθησαν η 51χρονη και ο 35χρονος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θήβας, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Τρίπολης, συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.