ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τρόμος για 16χρονη στο Βόλο: 35χρονος την άρπαξε την ώρα που πήγαινε σχολείο & αποπειράθηκε να τη βιάσει

Την τράβηξε σε πυλωτή πολυκατοικίας και άρχισε να τη χαϊδεύει και να τη φιλάει

Τρόμος για 16χρονη στο Βόλο: 35χρονος την άρπαξε την ώρα που πήγαινε σχολείο & αποπειράθηκε να τη βιάσει

Αναστάτωση επικρατεί στον Βόλο, έπειτα από την είδηση απόπειρας βιασμού μίας 16χρονης μαθήτριας από έναν 35χρονο, ο οποίος την άρπαξε την ώρα που πήγαινε στο σχολείο της.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι γονείς της ανήλικης και τη μήνυση που υπέβαλαν για απόπειρα βιασμού, η 16χρονη πήγαινε στο σχολείο της με τα πόδια, όταν δέχθηκε την επίθεση από τον 35χρονο στην περιοχή Καλλιθέα του Βόλου, ο οποίος την τράβηξε σε πυλωτή πολυκατοικίας και άρχισε να τη χαϊδεύει και να τη φιλάει.

Η ίδια, σοκαρισμένη, άρχισε να φωνάζει και να τον χτυπάει για να μπορέσει να του ξεφύγει, ενώ έφυγε τρέχοντας από το σημείο. Συνάντησε έναν άλλον άνδρα, ο οποίος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, και του ζήτησε βοήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άνδρας κάλεσε αμέσως την αστυνομία και παράλληλα ακολούθησε τον 35χρονο, ο οποίος λίγα μέτρα παρακάτω μπήκε σε ένα μαγαζί με χρώματα. Όμως η αστυνομία τον εντόπισε και τον συνέλαβε, για να τον οδηγήσει στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.