ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τρόμος για 26χρονη στου Ψυρρή: Βγήκε με συνάδερφο για ποτό & εκείνος τη βίασε

Το άγριο σκηνικό άρχισε να ξεδιπλώνεται το βράδυ της 30ης Απριλίου

Τρόμος για 26χρονη στου Ψυρρή: Βγήκε με συνάδερφο για ποτό & εκείνος τη βίασε

Τον τρόμο έζησε μια 26χρονη όταν βγήκε με μεσήλικα συνάδερφό της για ποτό στην περιοχή του Ψυρρή το βράδυ Σαββάτου και εκείνος τη μέθυσε, την παρέσυρε σε ξενοδοχείο και τη βίασε.

Αξίζει να σημειωθεί πώς σύμφωνα με την καταγγελία, την προσκάλεσε σε κατάστημα στου Ψυρρή να την κεράσει για τα γενέθλια του.

Η νεαρή, κατέληξε να βρίσκεται γυμνή και βιασμένη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τον δράστη να κοιμάται γυμνός δίπλα της.

Η γυναίκα κατήγγειλε το συμβάν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων και πλέον η υποθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

4-5 ούζα στο μπαρ του Ψυρρή

Όπως κατήγγειλε η 26χρονη, το άγριο σκηνικό άρχισε να ξεδιπλώνεται το βράδυ της 30ης Απριλίου. Τότε που βρέθηκε με τον μεσήλικα συνάδελφο της (σ.σ: έχει δώσει όλα τα στοιχεία του στις αρχές) σε κατάστημα στου Ψυρρή προκειμένου να την κεράσει οπως της είπε για τα γενέθλια του.

Όπως ανέφερε, εκεί, ήπιαν 4-5 ούζα και ο εορτάζων, της πρότεινε να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους σε μπαρ του Περιστερίου επί της οδού Αγίας Παρασκευής.

Η κοπέλα ανυποψίαστη δέχθηκε και αυτό ήταν και το λάθος της. Αφού κατανάλωσαν και εκει 4-5 ποτά φεύγοντας προσεφέρθη να την οδηγήσει με το μηχανάκι του στο σπίτι της. Όμως δεν το έκανε.

Λίγες ώρες αργότερα, όπως κατήγγειλε στο Τμήμα Αμπελοκήπων, η κοπέλα, ξύπνησε σε ένα ξενοδοχείο που δεν θυμάται που βρίσκεται, γυμνή και βιασμένη με τον μεσήλικα συνάδελφο της να κοιμάται δίπλα της γυμνός. Αθόρυβα και σε κατάσταση σοκ, σηκώθηκε, μετέβη στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον βιασμό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.