Το άγριο σκηνικό άρχισε να ξεδιπλώνεται το βράδυ της 30ης Απριλίου

Τον τρόμο έζησε μια 26χρονη όταν βγήκε με μεσήλικα συνάδερφό της για ποτό στην περιοχή του Ψυρρή το βράδυ Σαββάτου και εκείνος τη μέθυσε, την παρέσυρε σε ξενοδοχείο και τη βίασε.

Αξίζει να σημειωθεί πώς σύμφωνα με την καταγγελία, την προσκάλεσε σε κατάστημα στου Ψυρρή να την κεράσει για τα γενέθλια του.

Η νεαρή, κατέληξε να βρίσκεται γυμνή και βιασμένη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τον δράστη να κοιμάται γυμνός δίπλα της.

Η γυναίκα κατήγγειλε το συμβάν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων και πλέον η υποθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

4-5 ούζα στο μπαρ του Ψυρρή

Όπως κατήγγειλε η 26χρονη, το άγριο σκηνικό άρχισε να ξεδιπλώνεται το βράδυ της 30ης Απριλίου. Τότε που βρέθηκε με τον μεσήλικα συνάδελφο της (σ.σ: έχει δώσει όλα τα στοιχεία του στις αρχές) σε κατάστημα στου Ψυρρή προκειμένου να την κεράσει οπως της είπε για τα γενέθλια του.

Όπως ανέφερε, εκεί, ήπιαν 4-5 ούζα και ο εορτάζων, της πρότεινε να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους σε μπαρ του Περιστερίου επί της οδού Αγίας Παρασκευής.

Η κοπέλα ανυποψίαστη δέχθηκε και αυτό ήταν και το λάθος της. Αφού κατανάλωσαν και εκει 4-5 ποτά φεύγοντας προσεφέρθη να την οδηγήσει με το μηχανάκι του στο σπίτι της. Όμως δεν το έκανε.

Λίγες ώρες αργότερα, όπως κατήγγειλε στο Τμήμα Αμπελοκήπων, η κοπέλα, ξύπνησε σε ένα ξενοδοχείο που δεν θυμάται που βρίσκεται, γυμνή και βιασμένη με τον μεσήλικα συνάδελφο της να κοιμάται δίπλα της γυμνός. Αθόρυβα και σε κατάσταση σοκ, σηκώθηκε, μετέβη στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον βιασμό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!