
Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ένα 3χρονο αγοράκι στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας σκύλος ράτσας πιτ μπουλ, του επιτέθηκε και το δάγκωσε στην κοιλιά.
Το περιστατικό έγινε χθες το πρωί στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το σκυλί πλησίασε το παιδάκι και το δάγκωσε.
Το τραύμα που προκλήθηκε στο παιδί ήταν επιφανειακό ενώ ο 21χρονος κηδεμόνας του σκύλου τον είχε βγάλει βόλτα με λουρί, όπως προβλέπεται από τον νόμο.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, αποχώρησε.
Αστυνομικοί του Α.Τ. Χαριλάου – Ανάληψης συνέλαβαν τον 21χρονο κηδεμόνα του σκύλου ενώ του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.