ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τρόμος για 50χρονη στα Φάρσαλα – Άγνωστος αποπειράθηκε να την πνίξει με καλώδιο

Η 50χρονη φέρεται να περπατούσε στην Περιφερειακή Οδό των Φαρσάλων

Τρόμος για 50χρονη στα Φάρσαλα – Άγνωστος αποπειράθηκε να την πνίξει με καλώδιο

Στιγμές που θα τις θυμάται σε όλη της τη ζωή, πέρασε μια 50χρονη γυναίκα στα Φάρσαλα, όταν ένας άγνωστος άντρας της επιτέθηκε με καλώδιο μουσικής για να την πνίξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη φέρεται να περπατούσε στην Περιφερειακή Οδό των Φαρσάλων όταν άγνωστος άνδρας την αιφνιδίασε και προσπάθησε να της τυλίξει τον λαιμό με καλώδια μουσικής.

Βάσει όσων καταγγέλθηκαν, η 50χρονη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο άγνωστος δράστης να την απωθήσει και η γυναίκα να πέσει σε χαντάκι, με τον δράστη να την εγκαταλείπει στον δρόμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.