Στις υποκλοπές έρχεται το μεγάλο «μπαμ»...

Τρόμος για 77χρονο στην Κηφισιά: Τον έδεσαν με δεματικά, τον φίμωσαν και του άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ

Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες γνώριζαν εκ των προτέρων για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου και των πολύτιμων αντικειμένων

Τρόμος για 77χρονο στην Κηφισιά: Τον έδεσαν με δεματικά, τον φίμωσαν και του άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ένας 77χρονος στην Κηφισιά, όταν έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας μέσα στην πολυκατοικία του με τους δράστες να τον δένουν με πλαστικά δεματικά, να τον φιμώνουν και να αρπάζουν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους είχαν στήσει ενέδρα στον ηλικιωμένο άνδρα στο υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας. Μόλις εκείνος επέστρεψε στο σπίτι του, οι δράστες του επιτέθηκαν και τον ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλου.

Οι ληστές έδεσαν τα χέρια του 77χρονου με πλαστικά δεματικά και τον φίμωσαν με πανί, προκειμένου να μην μπορέσει να αντιδράσει ή να καλέσει σε βοήθεια.

Στη συνέχεια, τον οδήγησαν στο διαμέρισμά του και τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στον χώρο.

Από το εσωτερικό του αφαίρεσαν κοσμήματα μεγάλης αξίας, τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αγγίζουν τις 100.000 ευρώ, και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες γνώριζαν εκ των προτέρων για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου και των πολύτιμων αντικειμένων, γεγονός που στρέφει τις έρευνες και προς το κοντινό περιβάλλον του θύματος.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αναζητώντας στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.