Τρόμος για ηλικιωμένη στη Ν.Ερυθραία από ληστές που μπήκαν σπίτι της – Ξέφυγαν με το «κόλπο του πυροσβεστήρα»

Απαίτησαν χρησιμοποιώντας απειλές να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα

Τρόμος για ηλικιωμένη στη Ν.Ερυθραία από ληστές που μπήκαν σπίτι της – Ξέφυγαν με το «κόλπο του πυροσβεστήρα»

Στο σπίτι ηλικιωμένης στη Νέα Ερυθραία την οποία απείλησαν για να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα μπήκαν ληστές τα ξημερώματα της Δευτέρας ενώ κατά τη διαφυγή τους καταδιώχθηκαν από αστυνομικούς με τους δράστες να χρησιμοποιούν το «κόλπο του πυροσβεστήρα» για να ξεφύγουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι ληστές, τέσσερις στον αριθμό, μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης από την οποία απαίτησαν χρησιμοποιώντας απειλές να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα.

Μετά τη ληστεία οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν με την ηλικιωμένη να ενημερώνει την ΕΛΑΣ για όσα είχαν συμβεί. Άμεσα στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που εντόπισαν το όχημα με τους ληστές με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Στη θέα των αστυνομικών να τους καταδιώκουν οι ληστές, χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρες τους οποίους άνοιξαν για να «τυφλώσουν» τους αστυνομικούς, όπως και, τελικά, το πέτυχαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την εκτίμηση των αστυνομικών πρόκειται για τους ίδιους ληστές που πριν από λίγες ημέρες είχαν προσπαθήσει να μπουν σε σπίτι στον Διόνυσο απειλώντας αρχικά τον πολίτη που προσπάθησε να τους σταματήσει και στη συνέχεια εμβολίζοντας τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που προσπάθησαν να τους συλλάβουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.