ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τρόμος για ζευγάρι στον Βόλο: ΙΧ συγκρούστηκε με αγριογούρουνο (φωτό)

Καλά στην υγεία τους οι επιβάτες, νεκρό το ζώο

Τρόμος για ζευγάρι στον Βόλο: ΙΧ συγκρούστηκε με αγριογούρουνο (φωτό)

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον δρόμο από Νέα Αγχίαλο προς Βόλο.

Ειδικότερα, ένα ΙΧ που κινούταν προς την πρωτεούσα της Μαγνησίας και στο ύψος του Σωρού, συγκρούστηκε με ένα αγριογούρουνο που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Ο νεαρός οδηγός κατάφερε να συγκρατήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, αλλά δυστυχώς δεν αποφεύχθει η σύγκρουση, από την οποία το άγριο ζώο έχασε τη ζωή του, ενώ το ΙΧ αποκόμισε σημαντικές υλικές ζημιές.

Ο 26χρονος οδηγός και η 23χρονη συνοδηγός δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο το αγριογούρουνο είχε πέσει νεκρό στον δρόμο. Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Ένας άλλος διερχόμενος οδηγός που είδε όσα είχαν συμβεί, σταμάτησε και έτρεξε να βοηθήσει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ευρύτερα στη Μαγνησία, αγριογούρουνα «σουλατσάρουν» ακόμη και μέσα σε αστική περιοχή αναζητώντας τροφή, ενώ σχεδόν ρουτίνα αποτελούν πλέον τα τροχαία με τα μεγαλόσωμα ζώα.

Η έκρηξη του πληθυσμού τους έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται ως «απρόσκλητοι» επισκέπτες παντού.

Ο πολλαπλασιασμός τους είναι ένα φαινόμενο που λαμβάνει χώρα και στην υπόλοιπη Ευρώπη, φαινόμενο που σύμφωνα με τους ειδικούς οφείλεται «στην άναρχη εκμετάλλευση των ημιάγριων χοίρων, οι οποίοι εξημερώθηκαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.