Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Τρούμπα: Ρομά πυροβολούσε κατά ριπάς έξω από νυχτερινό κέντρο – Είχε συλληφθεί 26 φορές! (βίντεο)

Σε καταυλισμό στα Ανω Λιόσια εντοπίστηκε ο 29χρονος - Το βίντεο που τον «έκαψε»

Τρούμπα: Ρομά πυροβολούσε κατά ριπάς έξω από νυχτερινό κέντρο – Είχε συλληφθεί 26 φορές! (βίντεο)

Τα ξημερώματα της 29ης Ιουνίου, στην περιοχή της Τρούμπας, προκλήθηκε πανικός όταν ένας 29χρονος Ρομά άρχισε να πυροβολεί ανεξέλεγκτα έξω από νυχτερινό κέντρο με τροποποιημένο πιστόλι, τρομάζοντας περαστικούς και θαμώνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας περίπου στις 5:50 τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν σε πολυσύχναστο σημείο, χρησιμοποίησε ένα όπλο που είχε τροποποιήσει σε υποπολυβόλο και πυροβόλησε κατά ριπάς, με στόχο να εκφοβίσει άλλο άτομο με το οποίο είχε προσωπικές διαφορές, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια αθώων περαστικών.

Η άμεση κινητοποίηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πειραιά και της Ο.Π.Κ.Ε. οδήγησε σε επιχείρηση στα Άνω Λιόσια, όπου ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίστασή του.

Μάλιστα, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, πήδηξε απο ταράτσα σε ταράτσα, αλλά δεν κατάφερε να διαφύγει.

Στο σημείο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 15 κάλυκες πυροβόλου όπλου εννέα χιλιοστών. 

Ο δράστης ειναι γνώριμος των Αρχών καθώς έχει συλληφθεί 26 φορές για σοβαρά αδικήματα όπως συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες, κλοπές, εκβίαση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Η ταυτοποίησή του έγινε μέσα σε λίγες ώρες, ενώ οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφεται η στιγμή που ο 29χρονος πυροβολεί κατά ριπάς.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, απειλή, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.