
Τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/6) σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο κέντρο της Αθήνας, όταν μηχανή εξετράπη της πορείας της και τυλίχθηκε στις φλόγες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει και το δίκυκλο να τυλιχθεί σε φωτιά.
Ο οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, χωρίς προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάστασή του.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής, ενώ για λόγους ασφαλείας διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, από τη συμβολή με την οδό Ηρώδου Αττικού στο ρεύμα προς Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Η Τροχαία διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.