
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Αγρίνιο, με έναν 50χρονο ποδηλάτη να χάνει τη ζωή του στην επαρχιακή οδό Φραγκόσκαλας – Μαλευρό, μετά από παράσυρση ΙΧ.
Ο άνδρας ήταν πατέρας ενός παιδιού και «έφυγε» από τη ζωή κάνοντας το αγαπημένο του χόμπι. Μαζί του ήταν ένας ακόμη ποδηλάτης.
Ο 50χρονος Παναγιώτης ήταν ιδιωτικός υπάλληλος και πολύ αγαπητός. Λάτρευε τις βόλτες με το ποδήλατο αργά το απόγευμα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.