Τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα: «Έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα – Γινόταν καταδίωξη»

«Δεν καταλάβαμε πώς έχασε τον έλεγχο το αυτοκίνητο», λέει κάτοικος του χωριού

Τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα: «Έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα – Γινόταν καταδίωξη»

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στον Γαληψό Καβάλας από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα στον κεντρικό δρόμο του χωριού με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τρία άτομα.

Από αυτοκίνητο της ασφάλειας Καβάλας, με συμβατικές πινακίδες, προσπαθούσε να ξεφύγει ο οδηγός του «Audi A6» που προκάλεσε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης στον κεντρικό δρόμο της Γαληψού, με αποτέλεσμα να βρει τον ακαριαίο θάνατο ο ίδιος, ο συνεπιβάτης του αυτοκινήτου καθώς και ο οδηγός του φορτηγού κάβας που ξεφόρτωνε εμπορεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost οι επιβάτες του μοιραίου αυτοκινήτου φέρεται να είναι αρμένικης καταγωγής, οι οποίοι δεν σταμάτησαν σε έλεγχο που προσπάθησαν να κάνουν οι άνδρες της Ασφάλειας.

Όπως αναφέρει κάτοικος του χωριού, δυο άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, που για άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία, έχασαν τον έλεγχο και συγκρούστηκαν με σταθμευμένο φορτηγάκι το οποίο εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε ο οδηγός του:

«Γινόταν καταδίωξη απλά δεν καταλάβαμε πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το επιβατικό όχημα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο φορτηγό. Αυτό που είδα ήταν τρομερό σηκώθηκε το φορτηγό με τα ποτά στον αέρα και από κάτω εγκλωβίστηκε το όχημα.

Από το επιβατικό οδηγός και συνοδηγός σκοτώθηκαν. Όπως είδα ήταν αλλοδαποί και οι δυο νέοι σχετικά σε ηλικία. Το κακό για μας είναι ότι σκοτώθηκε ένας δικός μας άνθρωπος από το χωριό Ορφάνι που ξεφόρτωνε εκείνη την ώρα τα ποτά στο καφενείο».

kavala-troxaio__1_
kavala-troxaio__2_

Η αντιδήμαρχος του δήμου Παγγαίου, Όλγα Αμπατζιά η οποία βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της τραγωδίας μίλησε για το τραγικό περιστατικό

«Το καταδιωκόμενο αμάξι από την αστυνομία, έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και κυριολεκτικά πήρε παραμάζωμα τον άτυχο άντρα, υπάλληλο σε κάβα που εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε το εμπόρευμά του και τον πέταξε πάνω σε μια κολώνα ενός βενζινάδικου που βρίσκεται κοντά στο σημείο που έγινε το συμβάν. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας και είναι πολύ δύσκολες οι ώρες για όλους μας, αυτή τη στιγμή. Ζούμε μια τραγωδία από το πρωί, είναι δύσκολο να το πιστέψουμε».

kavala-troxaio__3_
kavala-troxaio__4_

Πώς έγινε το τροχαίο

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε σε φορτηγό με τα ποτά που εκείνη την ώρα τροφοδοτούσε κατάστημα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκε ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, ένας επιβάτης του αλλά και ένας πεζός.

Μάλιστα ο πεζός που σκοτώθηκε ήταν υπάλληλος κάβας και εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε το εμπόρευμά του.

kavala-troxaio__6_

To όχημα μετά την πρόσκρουση πήρε φωτιά. Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το kavalanews, προηγήθηκε καταδίωξη από την αστυνομία, καθώς επιχειρήθηκε έλεγχος επειδή το αυτοκίνητο φαινόταν ανασφάλιστο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.