ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Τροχαίο στην Εύβοια: Οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και «τούμπαρε» το αυτοκίνητο (φωτό)

Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε και απεγκλωβίστηκε από το όχημα

Τροχαίο στην Εύβοια: Οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και «τούμπαρε» το αυτοκίνητο (φωτό)

Ένα σοκαριστικό τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 22:00 στη Νέα Αρτάκη στην Εύβοια, καθώς ένα αυτοκίνητο τούμπαρε, αφού ο οδηγός του κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι.

Όπως αναφέρει το eviathema.gr, ο 50χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κατευθυνόταν από την Νέα Αρτάκη προς τον Πισσώνα στην Εύβοια, όταν τον πήρε ο ύπνος την ώρα που οδηγούσε.

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αυτό τούμπαρε και στο τέλος έπεσε πάνω σε κάγκελα ενός σπιτιού, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα.

Ωστόσο, ευτυχώς, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε και απεγκλωβίστηκε από το όχημα με την βοήθεια των εθελοντών της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης καθώς και των πυροσβεστών από τη Χαλκίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας για την καταγραφή του Περιστατικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.