ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τροχαίο στην Ημαθία: Συγκλονίζει η γιαγιά της 15χρονης – «Την κομμάτιασε την Κατερινούλα μου»

Η μητέρα της με τη 12χρονη αδερφή της νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση

Τροχαίο στην Ημαθία: Συγκλονίζει η γιαγιά της 15χρονης – «Την κομμάτιασε την Κατερινούλα μου»

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ημαθίας από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην Παλαιοχώρα το βράδυ της Παρασκευής (21/10), όταν ένας 28χρονος οδηγός που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα παρέσυρε μια μητέρα με τις δύο ανήλικες κόρες της, 12 και 15 ετών.

Το μεγαλύτερο κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ η 37χρονη μητέρα με τη 12χρονη νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

«Το’φαγαν το κορίτσι μου. Την κομμάτιασε την Κατερινούλα μου, την είδα εγώ με τα μάτια μου», είπε συντετριμμένη μιλώντας στο Star η γιαγιά του κοριτσιού.

Η γιαγιά των δύο κοριτσιών και πεθερά της 37χρονης ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το κακό που συνέβη: Εγώ τα μεγάλωσα. Το έφαγαν το κορίτσι μου. Αχ η Κατερινούλα μου, η κούκλα μου… Στον αέρα βγήκε η ψυχή της. Με το “μπαμ” που την έκανε, στον αέρα πέθανε».

Η ηλικιωμένη μαζί με τον πατέρα της 15χρονης τέλεσαν μόνοι τους την κηδεία του κοριτσιού.

Ο φερόμενος δράστης του θανατηφόρου τροχαίου που στέρησε τη νιότη στη 15χρονη Κατερίνα και έστειλε στο νοσοκομείο τη μητέρα και την αδελφή της έχει ταυτοποιηθεί όμως δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

«Αυτός από ό,τι ξέρω και γνωρίζω, έπινε από νωρίς», λέει συγγενής των θυμάτων.

«Πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα από το χωριό, από τον κεντρικό τον δρόμο. Μάλλον δε θα τις είδε και τις πήρε σβάρνα».

Οι τσακισμένες λαμαρίνες και τα σπασμένα τζάμια του αυτοκινήτου μαρτυρούν την σφοδρότητα της σύγκρουσης. Τα μπροστινά ελαστικά του δείχνουν φθαρμένα. Ο οδηγός του εγκατέλειψε τα θύματά του και το όχημα βρέθηκε από τις Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε τι έγινε και εξαφανίστηκε. Ακόμα τον ψάχνουν. Έχει και μακρινή συγγένεια μαζί μας», συμπληρώνει ο συγγενής των θυμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.