ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τροχαίο στην Ξάνθη: Σήμερα η κηδεία της 19χρονης – Οργή για τον αστυνομικό που την παρέσυρε και την εγκατέλειψε

Το θέατρο του αστυνομικού που την παρέσυρε σε τροχαίο με αυτοκίνητο

Τροχαίο στην Ξάνθη: Σήμερα η κηδεία της 19χρονης – Οργή για τον αστυνομικό που την παρέσυρε και την εγκατέλειψε

Σήμερα θα γίνει  κηδεία της 19χρονης από την Ξάνθη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από αστυνομικό μετά από τροχαίο.

Η Ξάνθη ζητάει να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες της τραγωδίας. Ο 34χρονος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ για να διαπιστωθούν οι κινήσεις που έκανε με στόχο να συσκοτίσει το τοπίο και να αποπροσανατολίσει τις αρχές.

Μετά την παράσυρση της αδικοχαμένης κοπέλας, το απόγευμα της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου, φέρεται να κάλεσε ασθενοφόρο και να παρέμεινε στο σημείο ως… αυτόπτης μάρτυρας. Αυτό όπως καταγγέλλουν συγγενείς της 19χρονης, είπε τόσο στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ όσο και σε περαστικούς που πλησίασαν για να δουν τι έχει συμβεί. Δεν είπε σε κανέναν τότε ότι ο ίδιος παρέσυρε την γυναίκα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Επέστρεψε σπίτι του και παραδόθηκε δυο μέρες μετά.

Λίγες ώρες πριν την κηδεία της 19χρονης στην Ξάνθη, στενοί συγγενείς της «έβραζαν» με τη στάση του αστυνομικού. Πολλοί πιστεύουν ότι δεν είπε όλη την αλήθεια, πιθανότατα για να αποφύγει το αλκοτέστ. Άλλοι επειδή θεώρησε όπως εκτιμούν ότι θα μπορούσε να αποκρύψει τελείως την δική του ανάμειξη. Κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον να συμβεί από την έκταση που πήρε η υπόθεση.

Ο αστυνομικός παραδόθηκε σε συναδέλφους του και πλέον βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί για να οργανώσει την υπερασπιστική του γραμμή. Στέκεται στο ότι δεν εγκατέλειψε την 19χρονη. Κάτι που για την ώρα επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία του ΕΚΑΒ που παρουσίασε χθες το Live News. Αυτά όμως δεν τον απαλλάσσουν από τις ευθύνες για το τροχαίο.

H παράσυρση της 19χρονης που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στην περιοχή του Παλαιού Ζυγού στην Ξάνθη. Αστυνομικός την χτύπησε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, με την άτυχη κοπέλα να τραυματίζεται πολύ σοβαρά. Όπως δείχνουν τα στοιχεία του ΕΚΑΒ, ο αστυνομικός τηλεφωνεί στο ΕΚΑΒ στις 19:03 το απόγευμα. Έξι λεπτά αργότερα (19:09) φτάνει στο σημείο ασθενοφόρο και στις 19:19, η κοπέλα παραλαμβάνεται από γιατρούς στο γενικό νοσοκομείο της Ξάνθης…

Όπως όλα δείχνουν ο 34χρονος αστυνομικός έγινε καπνός πριν φτάσουν στο σημείο συνάδελφοί του. Σε όλους όσοι εκείνα τα δραματικά λεπτά τον είχαν πλησιάσει, είχε πει πως ήταν περαστικός από το σημείο, που αποφάσισε να πλησιάσει όταν είδε από μακριά μια κοπέλα να τραυματίζεται! Τραγική φιγούρα η μητέρα της 19χρονης. Εκείνο το απόγευμα είδε το σκυλάκι που κρατούσε η κόρη της να επιστρέφει στο σπίτι μόνο. Βγήκε και άρχισε να τηλεφωνεί στην κόρη της. Βρήκε το κινητό λίγο αργότερα σε χόρτα της περιοχής, που είχε εκτοξευτεί μετά την παράσυρση του παιδιού της.

Η 19χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Ξάνθης και στη συνέχεια στη νευροχειρουργική του νοσοκομείου Καβάλας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι ελπίδες καθημερινά από την περασμένη Παρασκευή άρχισαν να λιγοστεύουν και η άτυχη κοπέλα υπέκυψε, το μεσημέρι της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άτυχη κοπέλα ήταν γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Πάντα με το χαμόγελο όπως μας λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της. Μια γυναίκα που το επόμενο διάστημα ετοιμαζόταν να αρραβωνιαστεί. Η μοίρα όμως της έπαιξε ένα παιχνίδι τραγικό. Με την ίδια να οδηγείται εντός της ημέρας στην τελευταία της κατοικία και τους στενούς συγγενείς της, να ανεβαίνουν έναν Γολγοθά που μοιάζει ατελείωτος. Δείτε το χθεσινό ρεπορτάζ του Live News με τις εξελίξεις στην υπόθεση…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.