ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τροχαίο στην λεωφόρο Μεσογείων: Θρήνος για τον αρχισμηνία – Έτρεχε για να προλάβει το λεωφορείο

Άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης

Τροχαίο στην λεωφόρο Μεσογείων: Θρήνος για τον αρχισμηνία – Έτρεχε για να προλάβει το λεωφορείο

Στην προσπάθεια του να διασχίσει κάθετα το δρόμο προκειμένου να προλάβει το λεωφορείο, έχασε την ζωή του ο 28χρονος αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο νεαρός τα ξημερώματα της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή στη λεωφόρο Μεσογείων καθώς παρασύρθηκε ενώ ήταν πεζός από δύο αυτοκίνητα. Τραγική ειρωνεία ήταν πως το ένα αυτοκίνητο οδηγούσε ένας φαντάρος ο οποίος τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος μηχανικός της Πολεμικής Αεροπορίας είχε φύγει νωρίς το πρωί από το σπίτι του στην περιοχή του Νέου Ψυχικού για να πάει στην 114 Πτέρυγα Μάχης όπου υπηρετούσε. Επειδή είχε καθυστερήσει, έτρεχε για να προλάβει το υπηρεσιακό λεωφορείο και να φτάσει εγκαίρως στη Μονάδα του, στην Τανάγρα.

Στην προσπάθεια του να διασχίσει κάθετα την λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της γέφυρας Καλατράβα, παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε ο φαντάρος με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί στο αντίθετο ρεύμα.

Σε εκείνο το σημείο ένα άλλο, διερχόμενο ΙΧ τον παρέσυρε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Ο άτυχος αρχισμηνίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό όπου λίγη ώρα μετά κατέληξε καθώς έφερε βαριά τραύματα σε όλο του το σώμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.