ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τροχαίο στον Μορέα: Νεκρός 65χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ – Η τραγική «ειρωνεία της τύχης»

Ο 65χρονος ήταν γνωστός αγροτοσυνεταιριστής της Μεσσηνίας

Τροχαίο στον Μορέα: Νεκρός 65χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ – Η τραγική «ειρωνεία της τύχης»

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 65χρονος γνωστός αγροτοσυνεταιριστής της Μεσσηνίας, σε σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο του «Μορέα», στην Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν γύρω στις 9 το πρωί, όταν το αγροτικό ΙΧ όχημα που οδηγούσε έπαθε λάστιχο στο ύψος της Στέρνας. Άμεσα έκανε το αυτοκίνητο στην άκρη στη ΛΕΑ, ενώ όχημα του «Μορέα» έφθασε στο σημείο και στάθμευσε από πίσω του, για να γίνει η αλλαγή στο λάστιχο με ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα μπουλόνι έφυγε προς το δρόμο κατά τη διάρκεια της αλλαγής του λάστιχου. Ο 65χρονος επιχείρησε να το πιάσει με αποτέλεσμα να τον παρασύρει διερχόμενο όχημα και να βρει ακαριαία τραγικό θάνατο.

Ο 65χρονος ήταν γνωστός για τη δράση του στον αγροτικό τομέα στην περιοχή της Μεσσηνίας και ιδιαίτερα αγαπητός.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε σε θλίψη ολόκληρη την περιοχή.

Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.