ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Αυτοκίνητο έκανε «βουτιά» στο κενό – Σώος ο οδηγός

Ο οδηγός του οχήματος, σχεδόν από θαύμα, βγήκε ζωντανός

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Αυτοκίνητο έκανε «βουτιά» στο κενό – Σώος ο οδηγός

Συναγερμός στις Αρχές του Ηρακλείου νωρίς το πρωί του Σαββάτου λόγω τροχαίου ατυχήματος το οποίο σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Πρασσάς.

Κάτω από αδιευκρίνιστες, για την ώρα συνθήκες οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να βγει εκτός οδοστρώματος, κάνοντας «βουτιά» στο κενό.

voutiakeno

Ο οδηγός του οχήματος, σχεδόν από θαύμα, βγήκε αλώβητος, ενώ νοσηλεύτηκε προληπτικά στο εφημερεύων νοσοκομείο, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει κάποιον προβληματισμό. Ώστε να μετακινηθεί το αυτοκίνητο από το δύσβατο σημείο επιστρατεύθηκε γερανός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.