ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Τσίμπησαν» 6.000€ από 73χρονη στην Ρόδο – Της έταζαν μεγάλο ποσό από ασφάλεια

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι είναι υπάλληλος τράπεζας

«Τσίμπησαν» 6.000€ από 73χρονη στην Ρόδο – Της έταζαν μεγάλο ποσό από ασφάλεια

Μια 73χρονη Ελληνίδα κάτοικος Ρόδου, έχασε 6.000 ευρώ όταν έπεσε στα «δίχτυα» επιτηδείου ο οποίος της τηλεφώνησε το απόγευμα της Πέμπτης και της έταξε 27.000 ευρώ από μία ασφάλεια που είχε κάνει ο νεκρός σύζυγός της.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι είναι υπάλληλος της τράπεζας και γνώριζε ότι ο σύζυγός της έπαιρνε σύνταξη από την Αμερική.

Έτσι, η ηλικιωμένη δεν υποψιάστηκε ότι ήταν απατεώνας και τον πίστεψε όταν της είπε ότι έπρεπε να καταθέσει 6.122 ευρώ ως προκαταβολή φόρου, για να μπορέσει να εισπράξει το ποσό της ασφάλειας.

Η 73χρονη που κατοικεί στην περιοχή Αφάντου πήγε στο κατάστημα της τράπεζας και κατέθεσε το ποσό στον λογαριασμό που της έδωσε ο άγνωστος.

Όμως, όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, εκείνος είχε κλείσει το κινητό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηλικιωμένη κατάλαβε ότι την εξαπάτησε και υπέβαλε καταγγελία σε βάρος αγνώστου, την ταυτότητα του οποίου προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχαγγέλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.