ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τύρναβος: Δημότης ξυλοκόπησε υπάλληλο μέσα στο Δημαρχείο

Ο υπάλληλος τραυματίστηκε και μετέβη στο Κέντρο Υγείας

Τύρναβος: Δημότης ξυλοκόπησε υπάλληλο μέσα στο Δημαρχείο

Θύμα επίθεσης φαίνεται ότι έπεσε υπάλληλος σε νευραλγική υπηρεσία του δήμου Τυρνάβου, με δράστη έναν δημότη, ο οποίος βρισκόταν στο γραφείο του στις 15:00 μ.μ. της Πέμπτης, κι ενώ το δημαρχείο άδειαζε.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, λόγω της επίθεσης, ο υπάλληλος τραυματίστηκε και μετέβη στο Κέντρο Υγείας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το θέμα έχει αναστατώσει τους υπαλλήλους, που αναφέρουν ότι το επεισόδιο συνέβη εντός του Δημαρχείου για υπηρεσιακά θέματα, στο πλαίσιο άσκησης των αρμοδιοτήτων του υπαλλήλου. Μάλιστα, φέρονται να εκφράζουν πικρία για το γεγονός ότι η δημοτική αρχή δεν έχει καταδικάσει το περιστατικό, καθώς όπως αναφέρουν, κάποιοι το εξέλαβαν ως προσωπική υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήδη το θέμα της επίθεσης απασχόλησε το σωματείο των εργαζομένων στο δήμο Τυρνάβου αλλά και το σύλλογο υπαλλήλων ΟΤΑ που συγκαλούν αύριο το πρωί σύσκεψη με σκοπό να αναζητήσουν τρόπους αντίδρασης σε τέτοιες συμπεριφορές αφού δεν είναι η πρώτη φορά που υπάλληλοι στο συγκεκριμένο δήμο δέχονται λεκτική ή σωματική επίθεση, ενώ πολλές φορές αυτά τα επεισόδια θεωρούνται από τη διοίκηση ως προσωπικές ιδιοτελείς διαφορές μεταξύ υπαλλήλων και δημοτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.