ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τύρναβος: Ελεύθεροι υπό όρους οι ανήλικοι για την υπόθεση βιασμού της 22χρονης

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στην 22χρονη

Τύρναβος: Ελεύθεροι υπό όρους οι ανήλικοι για την υπόθεση βιασμού της 22χρονης

Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν οι τρεις ανήλικοι που κατηγορούνται για τον βιασμό 22χρονης το περασμένο Σάββατο στον Τύρναβο.

Οι όροι που τους επιβλήθηκαν είναι να μην πλησιάζουν την 22χρονη και η ανάθεση της επιμέλειάς τους σε επιθεωρητή ανηλίκων.

O 14χρονος που κατηγορείται για συνέργεια και συγκεκριμένα για την βιντεοσκόπηση της πράξης, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν όρο, σύμφωνα με το larissanet.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στην 22χρονη

Δεν βρέθηκαν εμφανείς σωματικές κακώσεις στην 22χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στον Τύρναβο το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Λάρισας, κ. Χρήστο Κραββαρίτη, ο οποίος πραγματοποίησε τη σχετική εξέταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο όπως ανέφερε στο larissanet ο ιατροδικαστής, πρόκειται για μια περίπτωση «ιδιαιτέρως σοβαρή και αρκετά δύσκολη» και θα χρειαστεί η συνδρομή και άλλων επιστημών και περαιτέρω εξετάσεων για να διαπιστωθεί η περίπτωση του βιασμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.