ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Τύρναβος: Τη βίαζαν σε οικοδομή και έβγαζαν βίντεο – Τι καταγγέλλει η 19χρονη

Πέντε ανήλικοι βίασαν την 19χρονη στον Τύρναβο

Τύρναβος: Τη βίαζαν σε οικοδομή και έβγαζαν βίντεο – Τι καταγγέλλει η 19χρονη

Μια ακόμη υπόθεση βιασμού απασχολεί τις αρχές, αυτή τη φορά έχει ως θύμα μια 19χρονη (κατά άλλες πηγές είναι 22χρονη) από τον Τύρναβο και φερόμενους ως δράστες πέντε ανήλικους.

Η αστυνομία μάλιστα έχει στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων, ηλικίας 16-17 ετών για την υπόθεση, ενώ χειροπέδες πέρασαν και στους γονείς των παιδιών για παραμέληση ανηλίκου.

Συγκεκριμένα οι τρεις από τους ανήλικου φέρεται να συμμετείχαν στον βιασμό ενώ ο τέταρτος, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι 14 ετών, τραβούσε βίντεο.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Δευτέρα, στον Εισαγγελέα Λάρισας ενώ αναφέρεται πως και οι πέντε είναι Έλληνες.

Οσον αφορά στην 22χρονη αναμένεται να εξεταστεί αύριο από ιατροδικαστή.

Πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε η ΕΡΤ, αναφέρουν παράλληλα ότι η 19χρονη αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα.

Τι κατήγγειλε η 22χρονη

Το αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο όταν η κοπέλα έφευγε από το παζάρι του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δύο ανήλικοι άρπαξαν την 19χρονη και την πήγαν σε μια οικοδομή.

Στην συνέχεια φώναξαν άλλους δύο που συμμετείχαν στον βιασμό, ενώ υπήρξε και ένα πέμπτο άτομο το οποίο κατέγραφε με το κινητό του την αποτρόπαια πράξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται από τις αρχές για συνέργεια στον βιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.