ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τζια: Συνελήφθη ο 34χρονος ιδιοκτήτης του παστουρωμένου αλόγου

Το ζώο κρεμόταν σε πλαγιά λόγω εξάντλησης

Τζια: Συνελήφθη ο 34χρονος ιδιοκτήτης του παστουρωμένου αλόγου

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο 34χρονος ιδιοκτήτης του αλόγου που βρέθηκε δεμένο και κρεμασμένο σε πλαγιά στην Τζιά.

Το δύστυχο ζώο, βρισκόταν από το Σάββατο το μεσημέρι πεταμένο δίπλα σε μια ελιά, με τα πόδια του δεμένα μεταξύ τους, σφαδάζοντας από τον πόνο που προκαλούσαν τα δεσμά του, ψάχνοντας απεγνωσμένα νερό σε σημείο που εξαντλημένο, λύγισε και κρεμάστηκε.

alogo-1
alogo-2
alogo-3

Το αποτρόπαιο και τριτοκοσμικό θέαμα, αντίκριζαν άφωνοι διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι ενημέρωσαν φιλοζωική εταιρεία και εκείνη με τη σειρά της την Αστυνομία, με αποτέλεσμα, να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του βασανισμένου ζώου. Πρόκειται για έναν 34χρονο ο οποίος έπεσε στα δίχτυα των Αρχών στις 20:00 της Κυριακής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ «Ο 34χρονος συνελήφθη στις 20:00, ώρα, μετά από καταγγελία, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο Α.Τ Κέας, περί ώρα 16:11 από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας Ιπποειδών «ΙΠΠΟΘΕΣΙΣ» με τη μέθοδο της περίδεσης των ποδιών στην περιοχή Πλαγιά, με συνημμένες φωτογραφίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.