Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Β.Καλογήρου: Τα ερωτήματα που θέτει ο Γ.Τσούκαλης για τον θάνατο του 39χρονου

Σχολιάζοντας την ανάρτηση της μητέρας του 39χρονου ανέφερε πώς «Δεν έγραψε τυχαία ό,τι έγραψε»

Β.Καλογήρου: Τα ερωτήματα που θέτει ο Γ.Τσούκαλης για τον θάνατο του 39χρονου

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος είχε αναλάβει να εξιχνιάσει την υπόθεση εξαφάνισης του Βασίλη Τσούκαλη, το πρωί της Τρίτης (18/2) μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για «σκοτεινά» σημεία και κενά πίσω από τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του 39χρονου.

Στη σορό του άτυχου άνδρα, ο οποίος αγνοούνταν επί 47 ημέρες στη Λάρισα, θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση η οποία θα δώσει απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που προκύπτουν, κυρίως για το πώς βρέθηκε σε μια πλαγιά λόφου στον Τύρναβο ο 39χρονος, αλλά και σε τι οφείλεται ο θάνατός του.

«Υπάρχουν κάποια απλά ερωτήματα που θέλουν απάντηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσούκαλης μιλώντας σε τηλεοπτικές εκπομπές σε MEGA και Alpha.

Το πρώτο ερώτημα που θέτει ο κ. Τσούκαλης είναι το κατά πόσο ήταν εφικτό ο Βασίλης Καλογήρου να διανύσει μια τόσο μεγάλη απόσταση, 15-16 χιλιομέτρων, την μέρα που εξαφανίστηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου.

«Ο Βασίλης ήταν περιπατητής, όχι μαραθωνοδρόμος για να περπατάει σε μια δύσβατη περιοχή με κακές καιρικές συνθήκες. Θα πρέπει να είχε περπατήσει άλλες έξι ώρες από το σημείο που εθεάθη τελευταία φορά ζωντανός», δήλωσε ο κ. Τσούκαλης.

Και συνέχισε μιλώντας για την περιοχή που βρέθηκε η σορός: «Βρίσκεται σε μια άγονη γραμμή, που δεν γνώριζε ο Βασίλης. Έπρεπε περάσει από μαντριά που υπάρχουν σκυλιά».

Το δεύτερο ερώτημα που έθεσε ο ερευνητής αφορά στα σκυλιά, που άρχισαν να γαβγίζουν τις 3-4 τελευταίες ημέρες οδηγώντας τους κτηνοτρόφους στο σημείο που βρέθηκε η σορός.

«Εάν ήταν ένα μήνα εκεί η σορός τα σκυλιά δεν θα γάβγιζαν;», αναρωτήθηκε ο κ. Τσούκαλης.

Προβληματισμό προκάλεσε στον κ. Τσούκαλη ότι η σορός εντοπίστηκε σε κυνηγετική περιοχή, εν μέσω κυνηγετικής περιόδου.

«Το διάστημα που χάθηκε ο Βασίλης επιτρεπόταν το κυνήγι. Πώς δεν τον είδε κανείς;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούκαλης.

Σχολιάζοντας την ανάρτηση της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου, ο κ. Τσούκαλης έκανε το εξής σχόλιο: «Δεν έγραψε τυχαία ό,τι έγραψε».

Ο κ. Τσούκαλης ολοκλήρωσε λέγοντας ότι τα παραπάνω ερωτήματα θέλουν απάντηση και μέχρι τότε όλα τα σενάρια σχετικά με τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου παραμένουν ανοιχτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.