ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βάρη: Έριξαν σε αυλή σπιτιού μπουκάλι εύφλεκτου υγρού με κροτίδα

Οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας

Βάρη: Έριξαν σε αυλή σπιτιού μπουκάλι εύφλεκτου υγρού με κροτίδα

Έκρηξη μικρής ισχύος σημειώθηκε σε αυλή σπιτιού στη Βάρη, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ στη 01:10 σήμερα τα ξημερώματα, όταν προκλήθηκε έκρηξη μικρής ισχύος σε αυλή σπιτιού επί της οδού Ικάρων στην Βάρη.

Τι ερευνούν οι αρχές για το περιστατικό

Στελέχη της ασφάλειας που μετέβησαν στο σπίτι εντόπισαν υπολείμματα από εύφλεκτο υγρό και κροτίδας που προκάλεσαν την έκρηξη, χωρίς να αναφερθούν ζημιές.

Οι αρχές διερευνούν τυχόν ανοιχτές υποθέσεις που ενδέχεται να είχε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ή κάποιο μέλος της οικογένειας και κάποιος θέλησε με αυτό τον τρόπο να του στείλει κάποιο «μήνυμα». Πληροφορίες θέλουν, δε, να πρόκειται για γνωστό εφοπλιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας ενώ έχουν στείλει τους μηχανισμούς για DNA και αποτυπώματα στα εγκληματικά εργαστήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.