ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βασίλης Κωνσταντίνου: Πώς απεγκλώβισε τη Χριστίνα Σούζη – «Έτρεχε από όλο το πρόσωπό της αίμα»

«Της είπα ''μη φοβάστε, δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε''»

Βασίλης Κωνσταντίνου: Πώς απεγκλώβισε τη Χριστίνα Σούζη – «Έτρεχε από όλο το πρόσωπό της αίμα»

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, βοήθησε στον απεγκλωβισμό της μετεωρολόγου Χριστίνας Σούζη, μετά το τροχαίο που είχε στην Κηφισίας. 

«Βρισκόμουν στο σημείο και βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό να σέρνεται, να περνάει δίπλα από μένα και να σταματάει σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από μένα. Ευτυχώς, ήμασταν σταματημένοι στα φανάρια του Παραδείσου. Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα» είπε αρχικά στο Star.

«Προσπάθησα να της πω μια κουβέντα. Της είπα ”μη φοβάστε, δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε”. Τα είχα χάσει λίγο. Βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη και λέω ότι μόνο από εκεί μπορούμε να τη βγάλουμε» περιέγραψε για τις πρώτες στιγμές του ατυχήματος ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος μάλιστα δεν αναγνώρισε αμέσως ποια ήταν. «Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ. Προσπαθούσα να τη συνεφέρω, να δω μην έχει πανικοβληθεί».

Σε ερώτηση για το πώς έγινε το τροχαίο, απάντησε: «Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο, γιατί ήταν ακριβώς πίσω μου. Ούτε η ίδια κατάλαβε. Αυτό μου έλεγε. Μου λέει ”μπορείτε να μου πείτε πώς συνέβη αυτό;”» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Το χρονικό 

Το απόγευμα της Τετάρτης (7/6) η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ Χριστίνα Σούζη είχε σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητό της, στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε για άγνωστους λόγους τούμπαρε. Ένα ακόμα ΙΧ έχει υποστεί ζημιές.

Η Χριστίνα Σούζη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο από τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος βρισκόταν με το αυτοκίνητό του στο σημείο του ατυχήματος. Επιτόπου έσπευσαν και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής προκειμένου να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό της μετεωρολόγου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.