Βασίλης Παπαθεοδώρου: Είχε κατεβάσει 300 αρχεία από 284 διαφορετικές «διευθύνσεις» μέσα σε 6 χρόνια

Ο συγγραφέας είχε μπει στο dark web και χρησιμοποιούσε το πρόγραμμα e-mule, για κοινή χρήση αρχείων

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Είχε κατεβάσει 300 αρχεία από 284 διαφορετικές «διευθύνσεις» μέσα σε 6 χρόνια

Πάνω από 300 αρχεία παιδικής πορνογραφίας εντοπίστηκαν στους σκληρούς δίσκους του συγγραφέα Βασίλη Παπαθεοδώρου.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», στη δικογραφία του συγγραφέα, ο οποίος είναι προφυλακιστέος στις φυλακές της Τρίπολης , στην κατοχή βρέθηκαν 301 αρχεία σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας, τα οποία προμηθευόταν σε βάθος εξαετίας και συγκεκριμένα από τις 18 Δεκεμβρίου του 2016.

Οι 284 IP διευθύνσεις και τα 301 αρχεία

Μετά τις διαδικασίες για την άρση του απορρήτου, προέκυψε το όνομα του συγγραφέα παιδικών και εφηβικών βιβλίων, Βασίλη Παπαθεοδώρου, για τον οποίο ήρθαν στο φως οι φρικιαστικές αποκαλύψεις.

Ο συγγραφέας είχε μπει στο dark web και χρησιμοποιούσε το πρόγραμμα e-mule, για κοινή χρήση αρχείων με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι συγκλονιστικό ότι ο συγγραφέας, που δήλωσε ότι έψαξε τα αρχεία για ερευνητικούς σκοπούς προκειμένου να εκδώσει βιβλίο, το έκανε αυτό για 6 χρόνια, χρησιμοποιώντας μέχρι και 284 διαφορετικές IP διευθύνσεις, με αποτέλεσμα να αντλήσει συνολικά 301 αρχεία σκληρής παιδικής πορνογραφίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.