ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βασίλης Τσιάρτας για τον αδικοχαμένο 46χρονο στην Εγνατία και το «λάθος σημείο»: «Δεν ντρέπονται που γράφουν τέτοια πράγματα;»

Αντιδράσεις για το δημοσίευμα: «Βρέθηκε στο λάθος σημείο»

Βασίλης Τσιάρτας για τον αδικοχαμένο 46χρονο στην Εγνατία και το «λάθος σημείο»: «Δεν ντρέπονται που γράφουν τέτοια πράγματα;»

Την αντίδραση του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και άλλων χρηστών στο twitter  προκάλεσε δημοσίευμα σαιτ  για τον αδικοχαμένο 46χρονο Γιώργο ο οποίος γύριζε από την δουλειά του όταν έπεσε επάνω του όχημα με 10 παράνομους μετανάστες.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο οδηγός «Ο 46χρονος οδηγός βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή», παρά το γεγονός ότι κινείτο κανονικά στο δρόμο.

Προφανώς για κάποιους όταν κινείσαι κανονικά στο δρόμο  βρίσκεσαι στο «λάθος σημείο» και όχι το αυτοκίνητο με τον αλλοδαπό οδηγό που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας.

Ανάλογη βέβαια υπήρξε και η αντίδραση άλλων χρηστών για το «λάθος σημείο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.