ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βέροια: Αναπαράσταση της τραγωδίας με τον θάνατο του βρέφους στο φράγμα του Αλιάκμονα

Η 29χρονη ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να σκοτώσει το βρέφος και αρνείται να δεχθεί ότι είναι νεκρό

Βέροια: Αναπαράσταση της τραγωδίας με τον θάνατο του βρέφους στο φράγμα του Αλιάκμονα

Με την 29χρονη να παραδέχεται ότι έριξε το μωρό στο ποτάμι αλλά με αναπάντητο το «γιατί» που προσδιορίζει και το κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο φράγμα του Αλιάκμονα η αναπαράσταση του θανάτου του μικρού παιδιού.

Η 29χρονη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της και τη διαδρομή που ακολούθησε μέχρι που έριξε το παιδί στο νερό αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να το σκοτώσει.

Εξέφρασε και πάλι την άποψη ότι το παιδί της δεν είναι νεκρό και ότι της κρύβουν την «αλήθεια». Στην ερώτηση γιατί το έκανε δεν έδωσε κάποια εξήγηση.

Μετά την αναπαράσταση οδηγήθηκε και πάλι στην Ασφάλεια Βέροιας όπου κρατείται και αύριο αναμένεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για ψυχιατρική εξέταση μετά από απόφαση του Ανακριτή.

Αυτή ίσως να είναι και η τελευταία πράξη που θα δρομολογήσει την περεταίρω ποινική μεταχείριση της 29χρονης.

Αφού όπως άφησε να εννοηθεί μιλώντας στο MEGA και ο δικηγόρος της, πλέον είναι εμφανές ότι πρόκειται για μια εγκληματική ενέργεια που ξεφεύγει από τα όρια της λογικής και κανείς δεν μπορεί να την εξηγήσει όπως τη βίωσε μέσα στο διαταραγμένο της μυαλό η 29χρονη παιδοκτόνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.