Αν η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει, θα πεινάσει και η άλλη μισή Ελλάδα από τις ακυρώσεις στα χειμερινά θέρετρα...

Κυψέλη: 14χρονη μαχαιρώθηκε από 16χρονη! – Μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο

Ακόμα ένα περιστατικό ανήλικης παραβατικότητας

Κυψέλη: 14χρονη μαχαιρώθηκε από 16χρονη!  – Μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο

Σοκ στην ελληνική κοινωνία έχει προκαλέσει το άγριο επεισόδιο στο 15ο Γυμνάσιο της Κυψέλης, όπου μία 16χρονη μαχαίρωσε μία 14χρονη το μεσημέρι της Δευτέρας (15/12).

Ως αποτέλεσμα τραυματίστηκε η 14χρονη στο χέρι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η τραυματισμένη μαθήτρια μεταφέρθηκε αρχικά στο γραφείο της Διευθύντριας, ούσα αιμόφυρτη.

Στο σχολείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη μαθήτρια στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, όπου και νοσηλεύεται, ενώ στο σημείο του συμβάντος έσπευσε και η ΕΛΑΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.