ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βιασμός 12χρονης: «Δεν αρκεί η διαθεσιμότητα – Να απολυθεί» λέει η ΠΟΕΔΗΝ για τον 36χρονο υγειονομικό

«Δεν αρκεί η διαθεσιμότητα για αυτόν τον τύραννο που θέλει να λέγεται υγειονομικός»

Βιασμός 12χρονης: «Δεν αρκεί η διαθεσιμότητα – Να απολυθεί» λέει η ΠΟΕΔΗΝ για τον 36χρονο υγειονομικό

Ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψη του 36χρονου διοικητικού υπαλλήλου του νοσοκομείου Μεταξά για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό,  εξέδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, συνελήφθη 36χρονος που φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στους βιαστές της 12χρονης. Μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, το υπουργείο Υγείας, με εντολή του Θάνου Πλεύρη, έθεσε σε διαθεσιμότητα τον 36χρονο.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ωστόσο, με ανακοίνωσή του τονίζει ότι η διαθεσιμότητα δεν είναι αρκετή «για αυτόν τον τύραννο», όπως λέει χαρακτηριστικά, και ζητά πειθαρχική διαδικασία για να απολυθεί.

Σημειώνεται, ότι στην περίπτωση της διαθεσιμότητας, ο υπάλληλος συνεχίζει να λαμβάνει το 50% του μισθού του.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, μάλιστα, τονίζει ότι οι πράξεις του 36χρονου δεν επιτρέπεται να αμαυρώνουν το υγειονομικό προσωπικό, ενώ αναφέρει ότι όταν ο συλληφθείς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, η υπηρεσία του νοσοκομείου Μεταξάς στάθηκε δίπλα του «και τον μετακίνησε από βοηθό θαλάμου στο τηλεφωνικό κέντρο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Γιαννάκου:

«ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΡΑΝΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ

Δεν το πιστεύουμε. Δεν μπορεί ένας υγειονομικός που προέβει σε αυτές τις κτηνώδεις πράξεις να αμαυρώνει την αυτοθυσία του υγειονομικού προσωπικού στη διάρκεια της πανδημίας.

Εμείς οι υγειονομικοί απαλύνουμε το πόνο των κακοποιημένων παιδιών όπως κάνουν αυτές τις ημέρες στο ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ με την 12χρονη και τα αδέλφια της και δεν προκαλούμε πόνο.

Επισκέφθηκα την κλινική που φιλοξενείται η 12χρονη με τα αδέλφια της. Την είδα με τα μάτια μου. Όχι ότι έχει σημασία αλλά δεν μπορεί να πίστευε αυτός ο τύραννος ότι αυτό το μικρό κοριτσάκι είναι 17 χρονών!!!!!

Κοιτάξτε ποιο κτήνος μας δυσφημεί. Αυτόν που η υπηρεσία του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ στάθηκε δίπλα του στο σοβαρό πρόβλημα υγείας και τον μετακίνησε από βοηθό θαλάμου στο τηλεφωνικό κέντρο.

Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ δεν φθάνει. Δεν μπορεί αυτό το τέρας να λαμβάνει το 50% του μισθού του και να είναι φυλακή.

Θα πρέπει αμέσως να τρέξει η πειθαρχική διαδικασία και να απολυθεί. Δεν θέλουμε τέτοιους υγειονομικούς ανάμεσα μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.