
Προσπάθειες να επικοινωνήσει με την πρώην σύζυγό του και με τον γιο του έχει κάνει ο προφυλακισμένος για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, Ηλίας Μίχος, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Γρεβενών.
Ο Μίχος έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τα δύο αυτά πρόσωπα είτε μέσω του συνηγόρου του είτε με τηλεφωνήματα από καρτοτηλέφωνο των φυλακών.
Οι κλήσεις αυτές, όμως, έχουν μείνει αναπάντητες καθώς τόσο η πρώην σύζυγός του όσο και ο γιος του δεν θέλουν να έχουν πλέον την παραμικρή σχέση και επαφή μαζί του, διαχωρίζοντας πλήρως την στάση και την ζωή τους από την δική του.
Χαρακτηριστική η δήλωση της πρώην συζύγου και του γιου του Ηλία Μίχου: «Επιβεβαιώνουμε ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσει μαζί μας… και τώρα τηλεφωνεί μέσα από την φυλακή. Όμως, δεν επιθυμούμε να έχουμε την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του. Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί».
Ενωμεταξύ ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είναι εξοργισμένος με δηλώσεις που του αποδίδονται την ώρα που παρακολουθεί από την τηλεόραση εκπομπές και δελτία ειδήσεων που αναφέρονται στην φρικτή υπόθεση του βιασμού της 12χρονης για την οποία ο ίδιος έχει προφυλακιστεί.
Με ποιους κρατείται στα Γρεβενά ο Ηλίας Μίχος
Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκεται από την Κυριακή ο προφυλακισμένος για τον βιασμό της 12χρονης, Ηλίας Μίχος, καθώς στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα κρατούνται, μεταξύ άλλων, υπόδικοι για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.
Μετά την καραντίνα που προβλέπεται στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο Μίχος την Τετάρτη (19/10) οδηγήθηκε στο κελί του.
Εκεί μαζί του θα βρίσκεται ο 34χρονος Χρήστος Παπαζόγλου, ο οποίος το 2012 βίασε, βασάνισε και έκαψε ζωντανή στην πυλωτή της πολυκατοικίας της στην Ξάνθη την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο ίδιο κελί θα βρεθεί το επόμενο διάστημα και ο Πακιστανός ο οποίος το 2012 βίασε και τραυμάτισε βαρύτατα την νεαρή Μυρτώ στην Πάρο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.