ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ποιοι είχαν βίντεο και φωτογραφίες της

O διάλογος του κοριτσιού με τους αστυνομικούς

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ποιοι είχαν βίντεο και φωτογραφίες της

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι άνδρες που φέρεται ότι αγόρασαν φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης παρουσιάζονται στην ανακρίτρια.

Στην τελευταία της μάλιστα κατάθεση η 12χρονη αναγνώρισε άντρα ηλικίας 39 ετών, ως ένα από τα άτομα που ζήτησε, πλήρωσε και πήρε φωτογραφίες της και βίντεο.

Έδωσε συνολικά 141 ευρώ όπως προέκυψε από τα μηνύματα… Μάλιστα η τελευταία επικοινωνία έγινε μεσω viber στις 25 Αυγούστου, ενώ τόσο από τα μηνύματα, όσο και από τις καταθέσεις του παιδιού, προέκυψε ότι δεν έχουν βρεθεί ποτέ από κοντά:

O διάλογος της 12χρονης με τους αστυνομικούς:

Ερώτηση: Έχει ζητήσει φωτογραφίες;

12χρονη: Ναι έχει ζητήσει.

Ερώτηση: Έχει πληρώσει για φωτογραφίες;

12χρονη: Ναι. Βίντεο και φωτογραφίες.

Ερώτηση: Από αυτά τα βίντεο που είχε ο Μίχος στην κατοχή του;

12χρονη: Ναι, ναι.

Να σημειωθεί ότι ο 39χρονος είχε παρουσιασθεί αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής πριν από λίγες μέρες, ενώ χθες, μετά την κλήση, πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει το Star ισχυρίζεται ότι δε γνώριζε ότι το κορίτσι ήταν 12, αλλά 17 ετών και ότι ποτέ δεν πήρε φωτογραφίες ή βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο του παιδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.