ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βιασμός 15χρονου: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 8ος κατηγορούμενος

Φέρεται να είπε στην απολογία του ότι καταδικάζει τα περιστατικά βίας που έγιναν σε βάρος του 15χρονου θύματος

Βιασμός 15χρονου: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 8ος κατηγορούμενος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 15χρονος, ο όγδοος από την παρέα των ανηλίκων που κατηγορούνται για κατ’ εξακολούθηση ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα στον ανακριτή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 15χρονος φέρεται να είπε στην απολογία του ότι καταδικάζει τα περιστατικά βίας που έγιναν σε βάρος του 15χρονου θύματος.

«Ουδέποτε ήμουν παρών σε κάποιο απ’ αυτά ούτε γνώριζα το παραμικρό. Γι’ αυτό και δεν εμφανίζομαι σε κανένα βίντεο ούτε υπάρχει καμία συνομιλία μου με κάποιον από τους εμπλεκόμενους», φέρεται να είπε στην απολογία του.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί, ο 15χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή ανηλίκων. Δεν είχε συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία και ως εκ τούτου είχε πάρει προθεσμία ώστε να παρουσιαστεί σήμερα στον ανακριτή, με τη συνοδεία δικηγόρου.

Σημειώνεται ότι από τους κατηγορούμενους που έχουν απολογηθεί, οι έξι έχουν κριθεί προφυλακιστέοι και ο έβδομος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφού για λίγες ημέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.