ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Απολογείται αυτή την ώρα και ο όγδοος ανήλικος

Τα «αποτρόπαια» βίντεο έστειλαν στη φυλακή τους μαθητές

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Απολογείται αυτή την ώρα και ο όγδοος ανήλικος

Εμφανίστηκε και απολογείται αυτή την ώρα και ο όγδοος ανήλικος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στη φρικιαστική υπόθεση ομαδικού βιασμού 15χρονου στο Ίλιον.

Πρόκειται για τον 17χρονο Αλβανό. Υπενθυμίζεται πως οι έξι από τους οκτώ εμπλεκομένους έχουν προφυλακιστεί, ενώ ο έβδομος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Παράλληλα, εξετάζεται και ο ρόλος τεσσάρων κοριτσιών -περίπου 15 ετών- που κατά πληροφορίες ήταν μπροστά στα βασανιστήρια που υπέστη ο μαθητής.

Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ Σταύρο Μπαλάσκα αυτό που βάρυνε στην απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση των μαθητών-βιαστών ήταν το βίντεο. «Τα παιδιά αυτά φυλακίστηκαν επειδή τα βίντεο που κατατέθηκαν από τις πράξεις του βιασμού είναι τόσο αποτρόπαια και συγκλόνισαν ανακριτή και εισαγγελέα με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση αυτή».

Ο ίδιος προανήγειλλε, μάλιστα, και τις συλλήψεις των τεσσάρων κοριτσιών που περιλαμβάνονται στη δικογραφία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ευελπιστούμε τις ερχόμενες ημέρες να συλλάβουμε και τις τέσσερις κοπέλες που έπιναν τις μπύρες του και έκαναν το “μαύρο” ενώ έβλεπαν τον βιασμό».

«Το παιδί το βίαζαν φύση και πάρα φύσιν. Με τέτοια βίντεο θα τους πήγαιναν μέσα» κατέληξε ο κ. Μπαλάσκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.