ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Έγινε μίμηση από βίντεο με οπαδούς» επιβεβαιώνει κατηγορούμενος

«Στο πρώτο βίντεο είναι σίγουρο ότι ακούγονται κάποια συνθήματα»

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Έγινε μίμηση από βίντεο με οπαδούς» επιβεβαιώνει κατηγορούμενος

Αποκαλύψεις κάνει ένα από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού συμμαθητή τους στο Ίλιον.

Συγκεκριμένα υπάρχει ένα περιστατικό οπαδικής βίας ανάλογο με τα βίντεο που κυκλοφορούν με τον μαθητή από το Ίλιον.

Οπαδός κάποιας ομάδας δέχεται τέτοιους είδους επίθεση από φίλους αντιπάλων και ακούγονται μάλιστα και συνθήματα.

Ένας από τους κατηγορούμενους επιβεβαιώνει ότι σε ένα από τα βίντεο του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον ακούγονται συνθήματα,: «Στο πρώτο βίντεο είναι σίγουρο ότι ακούγονται κάποια συνθήματα. Η δυτική αλητεία προέρχεται από ένα βίντεο που υπάρχει στο youtube όπου οπαδοί μιας ομάδας επιτίθενται σε δύο οπαδούς άλλης ομάδας, τους ξυλοκοπούν, τους βρίζουν και φωνάζουν δυτική αλητεία. Στην συνέχεια οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούν στο βίντεο με τους οπαδούς κάνουν το ίδιο με όσα έκαναν οι μαθητές από το Ίλιον στο συμμαθητή τους. Εγινε ένας μιμητισμός από το βίντεο», αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.