Βιασμός 18χρονης στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο, μου είπε γδύσου, με αυστηρό ύφος»

«Τον παρακάλαγα να μη μου κάνει κακό… - Μου έλεγε να μη φωνάξεις - Αν φωνάξεις, σε σκότωσα»

Βιασμός 18χρονης στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο, μου είπε γδύσου, με αυστηρό ύφος»

Η 18χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού στη Νέα Φιλαδέλφειαμ περιγράφει τον άνθρωπο, που τελικά αποδείχθηκε εφιάλτης για την ίδια.

«Πριν του απαντήσω στο μήνυμα που μου έστειλε, έλεγξα το προφίλ του και είδα ότι είναι οικογενειάρχης… Από τα μηνύματα έδειχνε έναν πατέρα που έψαχνε μια νταντά για το παιδί του. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Στην αρχή μιλάγαμε. Ρωτούσα εγώ πράγματα. Μετά μου είπε να μου δείξει το δωμάτιο που κοιμάται το παιδί. Δεν είχε κούνια… Πήγα προς το σαλόνι, είχε κλείσει το φως του δωματίου. Ήταν στο χολ και ξαφνικά ήρθε μπροστά μου, έβγαλε το μαχαίρι. Το μόνο που του έλεγα ήταν σε παρακαλώ μη μου κάνεις κακό, μη με πειράξεις».

Ωστόσο ο άνδρας, όπως η ίδια η κοπέλα είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, όχι μόνο δεν άκουσε τις εκκλήσεις της αλλά την βίασε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο, μου είπε γδύσου, με αυστηρό ύφος… Μου πήρε το κινητό και μετά άρχισε όλο το μαρτύριο. Τον παρακάλαγα να μη μου κάνει κακό… Μου έλεγε να μη φωνάξεις. Αν φωνάξεις, σε σκότωσα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.