ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βιασμός 6χρονης από τον Ιρακινό: «Δηλώνω αθώα γιατί ξέρω τι είδαν τα μάτια μου» λέει η μητέρα της ανήλικης

Η 28χρονη μητέρα είχε καταγγείλει στις Αρχές τον Ιρακινό υπάλληλο πλυντηρίου

Βιασμός 6χρονης από τον Ιρακινό: «Δηλώνω αθώα γιατί ξέρω τι είδαν τα μάτια μου» λέει η μητέρα της ανήλικης

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 28χρονη μητέρα από το Πέραμα, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στον βιασμό της 6χρονης κόρης της.

Η 28χρονη οδηγήθηκε στην ανακρίτρια το πρωί της Παρασκευής (7/4) στο γραφείο της οποίας έμεινε για τουλάχιστον τέσσερις ώρες, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στον βιασμό της κόρης της.

Σύμφωνα με το Star, φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία και να ισχυρίστηκε ότι από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία.

«Δηλώνω αθώα γιατί ξέρω τι είδαν τα μάτια μου. Ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου. Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη κι εύχομαι πραγματικά να μείνει για πολύ καιρό μέσα.  Να σαπίσει μέσα» είπε η 28χρονη εξερχόμενη από το γραφείο της ανακρίτριας.

Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη μητέρα είχε καταγγείλει στις Αρχές τον υπάλληλο πλυντηρίου, όταν τον είδε να ασελγεί στο παιδί της.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει είχε αφήσει την 6χρονη για να της βάλει θερμόμετρο, καθώς ήταν άρρωστη και εκείνος ασέλγησε σε βάρος της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.