ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βιασμός στο Κερατσίνι – Πατέρας ανήλικης: «Να είστε πάντα καχύποπτοι – Προσοχή στους παππούδες και στους θείους»

«Τα βλέπεις στην τηλεόραση είναι αλλιώς όμως όταν σου χτυπάει την πόρτα»

Βιασμός στο Κερατσίνι – Πατέρας ανήλικης: «Να είστε πάντα καχύποπτοι – Προσοχή στους παππούδες και στους θείους»

Εφιαλτικές στιγμές φέρεται πως βίωνε ένα ανήλικο κορίτσι από το Κερατσίνι στα χέρια του 78χρονου παππού της ο οποίος την κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 9 της χρόνια.

Το παιδί δεχόταν σιωπηρά τις αρρωστημένες πράξεις του παππού της από το 2017 αλλά πέρυσι αποφάσισε να μιλήσει σε μια φίλη της και έτσι αποκαλύφθηκε η νοσηρή δράση του ηλικιωμένου.

«Τα βλέπεις στην τηλεόραση είναι αλλιώς όμως όταν σου χτυπάει την πόρτα. Να είστε πάντα καχύποπτοι, προσοχή στα κοντινά πρόσωπα στους παππούδες στους θείους. Γίνεται συνήθως εκεί που δεν το περιμένεις. Εμείς δεν το ξέραμε. Το μάθαμε» είπε ο πατέρας της 15χρονης σήμερα κοπέλας μιλώντας στο Star.

Και πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που το εκμυστηρεύτηκε έφυγε το βάρος από πάνω της. Έχουμε πάει και σε παιδοψυχολόγους είναι μια χαρά. Εγώ τον βοηθούσα και οικονομικά και υλικά και από όλα. Δεν διεκδικώ τίποτα από χρήματα, έστω να μπει μέσα με αυτή τη ρετσινιά θέλω. Υπάρχει εισαγγελική εντολή. Έχει γίνει η σύλληψη. Το πράγμα έχει μπει στον δρόμο που πρέπει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 78χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.