ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βιασμός στον Κολωνό: «Ο Η.Μίχος έχει εξαφανίσει το κινητό του με τα περισσότερα στοιχεία» λέει η θεία της 12χρονης

«Το παιδί ήξερε ακριβώς τα τηλέφωνα του, λείπει λέει ένα τηλέφωνο που δεν του βρήκανε»

Βιασμός στον Κολωνό: «Ο Η.Μίχος έχει εξαφανίσει το κινητό του με τα περισσότερα στοιχεία» λέει η θεία της 12χρονης

Ο παιδοβιαστής και κομματάρχης της ΝΔ Ηλίας Μίχος κατέστρεψε το τηλέφωνο που είχε τα περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, δήλωσε η θεία της 12χρονης που έπεσε θύμα στις αρρωστημένες ορέξεις του βασικού κατηγορούμενου της υπόθεσης και δεκάδων άλλων αντρών.

«To τηλέφωνο που είχε τα περισσότερα στοιχεία αυτός, δεν του το βρήκανε. Γιατί όταν ένα μήνα τον αφήνεις έξω, ενώ εμείς τον είχαμε προειδοποιήσει, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια τι έπρεπε να γίνει, επάνω στην σύγχυση, το εξαφάνισε αυτό το τηλέφωνο που έκανε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, που πήγαινε το παιδί στα σπίτια», δήλωσε στο LIVE NEWS η θεία της 12χρονης για τον Ηλία Μίχο, που κατηγορείται για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό.

«Υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί έξω, υπάρχουν και άλλοι μάλλον, για να μην πω πάρα πολλοί, οι οποίοι δεν έχει γίνει τίποτα με αυτούς. Το τηλέφωνο του με τις τηλεφωνικές και αυτό θα ήθελα να μάθω, από κάποιον ειδικό από τις τηλεφωνικές, δεν μπορούν να βρούνε αυτά τα πράγματα χωρίς τηλέφωνο; Χωρίς συσκευή;», πρόσθεσε η θεία της 12χρονης.

«Το παιδί ήξερε ακριβώς τα τηλέφωνα του, λείπει λέει ένα τηλέφωνο που δεν του βρήκανε, το οποίο μ’ αυτούς μιλούσε που πήγαινε στα σπίτια, αν δεν βρούνε λοιπόν αυτό το τηλέφωνο, ή αν δεν μπορεί η τηλεφωνική γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με αυτά, να βρει χωρίς συσκευή με ποιους μιλούσε ο κύριος, δεν θα βρει ποτέ αυτούς που πήγανε στα σπίτια. Δυστυχώς για εμένα, δυστυχώς, για το παιδί, για όλους», συμπλήρωσε η θεία της 12χρονης.

«Υπάρχουν και άλλα άτομα, υπάρχουν και άλλα άτομα, σε ένα τηλέφωνο που βρήκανε της μικρής που ήταν σπασμένο, η μικρή μου είπε ότι: “εκεί θεία υπάρχουν και άλλοι” και λέει είχε κάνει δύο φορές επαναφορά και της είπανε από την αστυνομία ότι δεν μπορούν ίσως να βρούνε τα στοιχεία. Έναν hacker να βάλεις, θα στα βρει όλα και επαναφορά να έχεις κάνει, δεν μπορεί να χάνονται όλα. Είχε κάνει λέει δύο φορές επαναφορά και ότι υπάρχουν πάρα πολλά ονόματα σε εκείνο το τηλέφωνο», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ θέλω ειλικρινά σας μιλάω, να πιαστεί και ο τελευταίος, δεν θέλω να την γλιτώσει κανείς από αυτό το πράγμα. Θέλω να πάρουν αυτό που τους αξίζει, όπως καταστρέψανε εμένα, το παιδί, να καταστραφεί όλη τους η ζωή, να μην μπορούν να ξανακυκλοφορήσουν έξω και όχι να φοβάται το παιδί και να είναι με τις κουκούλες για να βγει έξω», κατέληξε η θεία της 12χρονης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.