ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο από τη στιγμή που η Αναστάζια επιβιβάζεται στο μηχανάκι του Μπαγκλαντεσιανού

Οι τελευταίες κινήσεις της 27χρονης

Βίντεο από τη στιγμή που η Αναστάζια επιβιβάζεται στο μηχανάκι του Μπαγκλαντεσιανού

Βίντεο το οποίο δείχνει την 27χρονη Αναστάζια να επιβιβάζεται στο μηχανάκι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, που έχει προφυλακιστεί για ανθρωποκτονία, είδε το φως της δημοσιότητας. 

Το συγκεκριμένο εύρημα οδηγεί τις Αρχές στην εκτίμηση ότι η δολοφονία δεν έγινε μέσα στο σπίτι, αλλά σε εξωτερικό χώρο και πιθανότατα στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της. Δίπλα από τη σορό της ήταν η σκισμένη της μπλούζα και η τσάντα της χωρίς τα χρήματα και το κινητό.

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται το επίμαχο βίντεο που δείχνει τον κατηγορούμενο, μαζί με το θύμα να βγαίνουν μαζί από το σπίτι του. Οι εκτιμήσεις των αρχών είναι ότι όταν αντιστάθηκε ίσως να τη στραγγάλισε.

Οι τελευταίες κινήσεις πριν από το έγκλημα:

– Δευτέρα στις 22:30 η 27χρονη επιβιβάζεται στο μηχανάκι του 32χρονου

– Τρίτη στις 01:00 ο 32χρονος επιστρέφει μόνος του στο σπίτι

– Στις 01:03 παίρνει σακούλες σκουπιδιών και αποχωρεί από το σπίτι

– Στις 04:00 επιστρέφει με το μηχανάκι σπίτι του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στα νύχια της 27χρονης βρέθηκε γενετικό υλικό, ενώ αύριο θα καταθέσει εκ νέου στον εισαγγελέα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα για το DNA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.