ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Η στιγμή του τροχαίου της Χ.Σούζη στη λεωφόρο Κηφισίας – «Δοξάζω τον Θεό»

Σύρθηκε με τον «ουρανό» για 30 μέτρα

Βίντεο: Η στιγμή του τροχαίου της Χ.Σούζη στη λεωφόρο Κηφισίας – «Δοξάζω τον Θεό»

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, στο οποίο έχει καταγράψει τη στιγμή που το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη ντεραπάρει και σέρνεται ανάποδα στην Κηφισίας.

Ένα βίντεο που παρουσίασε το Mega έχει καταγράψει το ατύχημα που είχε η Χριστίνα Σούζη κι αποτυπώνει τον εφιάλτη που βίωσε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, που κατά γενική ομολογία είχε άγιο μιας και βγήκε με ορισμένες αμυχές.

Το αυτοκίνητο της κυρίας Σούζη ανετράπη καθώς βρήκε στο κράσπεδο και σύρθηκε με τον ουρανό για περίπου 30 μέτρα επί της λεωφόρου Κηφισίας λίγο μετά το δαχτυλίδι στο Μαρούσι.

Όπως έγινε γνωστό, την μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ απεγκλώβισε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου που την έπιασε από το χέρι και την έσυρε εκτός οχήματος.

Μιλώντας στο Mega, η κυρία Σούζη είπε για το συμβάν: «Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα» τόνισε και πρόσθεσε: «Η αγωνία μου ήταν μη χτύπησε κανένας άλλος άνθρωπος. Αυτό ήταν η αγωνία μου η μεγάλη, ευτυχώς όχι. Απίστευτο, αφού όλοι απορούσαν πως δεν έχω σπάσει κάτι, ούτε κι εγώ ξέρω. Δεν κατάλαβα, ούτε το πως κατάφερα και βγήκα χωρίς να έχω σπάσει κάτι, ούτε τίποτα», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Κωνσταντίνου που βρισκόταν σταματημένος στο φανάρι κι έσπευσε να τη βοηθήσει, είπε: «Σταμάτησα κι εγώ, χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Έπρεπε να απεγκλωβίσουμε τα άτομα που ήταν μέσα ή το άτομο. Πήγα, είδα μία κυρία μέσα στα αίματα, η οποία προσπαθούσε να μαζέψει τα αίματα. Προσπάθησα να την ηρεμήσω, της λέω “μη φοβάστε, είστε εντάξει, θα σας βγάλω”». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.