ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Καρέ – καρέ η δράση των διαρρηκτών που είχαν ρημάξει σπίτια στα βόρεια προάστια της Αττικής

Οι δράστες συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη

Βίντεο: Καρέ – καρέ η δράση των διαρρηκτών που είχαν ρημάξει σπίτια στα βόρεια προάστια της Αττικής

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθαν βίντεο που δείχνουν καρέ – καρέ τη δράση των διαρρηκτών που συνελήφθησαν ύστερα από καταδίωξη στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Τα βίντεο προέρχονται από διάρρηξη σπιτιού το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 23 Μαρτίου στη Νέα Ερυθραία.

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες μπήκαν στον κήπο του σπιτιού και εντόπισαν κάποια αλουμινένια πόρτα με παράθυρα στο πάνω μέρος.

Ο ένας από τους διαρρήκτες επιχείρησε να την ανοίξει και όταν δεν τα κατάφερε επιχείρησε με κλωτσιές να σπάσει το κάτω πάνελ.

Προσπάθησε δεν τα κατάφερε και με εκνευρισμό φώναξε τον συνεργό του ο οποίος έβαλε περισσότερη δύναμη και έσπασε το πάνελ. Οι τρεις διαρρήκτες μπήκαν έτσι στο εσωτερικό του σπιτιού και με τον ίδιο τρόπο βγήκαν λίγο αργότερα.

Στο παρακάτω βίντεο διακρίνεται το αυτοκίνητο των διαρρηκτών:

Η επεισοδιακή καταδίωξη των διαρρηκτών

Υπενθυμίζεται ότι τελικά οι διαρρήκτες έπεσαν στα χέρια της ΕΛΑΣ μετά από επεισοδιακή καταδίωξη την επόμενη ημέρα και αφού είχαν διαρρήξει ένα σπίτι στην Εκάλη.

Κατά την διαφυγή τους από το διαμέρισμα στο οποίο είχαν εισβάλει στην Εκάλη και ενώ κινούνταν στην οδό Θησέως στη Νέα Ερυθραία, εντοπιστήκαν από αστυνομικούς της ομάδος ΔΙ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί τους κάλεσαν να ακινητοποιήσουν το όχημά τους, αλλά εκείνοι, αντί να υπακούσουν στις εντολές των αστυνομικών διέφυγαν οδηγώντας επικίνδυνα, κάνοντας ελιγμούς, οδηγώντας στην αντίθετη ροή κυκλοφορίας κλπ.

Μάλιστα στην Κηφισιά όπου συνεχίστηκε η καταδίωξη το όχημα των δραστών προσέκρουσε σε άλλο διερχόμενο, ενώ όταν αστυνομικός κατέβηκε από τη μηχανή ζητώντας τους να ακινητοποιήσουν το όχημα εκείνοι επιχείρησαν να τον πατήσουν.

Σε εκείνο το σημείο ο αστυνομικός έριξε βολή ακινητοποίησης με στόχο την εμπρόσθια δεξιά ρόδα του αυτοκινήτου, η οποία και κατέληξε στη μεταλλική επιφάνεια πάνω από τη ρόδα του οχήματος.

Ο οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν τα μέλη της συμμορίας, άλλαξε την πορεία του και κινήθηκε μέσω της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, σε τοπικές οδούς της Κηφισιάς, προκειμένου να διαφύγουν της σύλληψης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά στη συμβολή της οδού Αγίας Παρασκευής με την οδό Αγίας Κυριακής στην Κηφισιά, προσέκρουσαν με το όχημά τους σε σταθμευμένα οχήματα με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν  το όχημα διαφεύγοντας πεζοί. Οι αστυνομικοί κατάφεραν και τους εντόπισαν σε κοντινή απόσταση όπου και τους συνέλαβαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.